o nama

Dule Colorit je firma osnovana 1993. god. (ili tradicije duge 22.god ) sa sjedistem u Bijeljini cija je osnovna djelatnost zastupnistvo i distribucija boja i lakova,tapeta,dekoracija,fasadnih sistema.Generalni smo zastupnici italijanskih brendova CANDIS,CASATI,GIORGO GRAESAN,OMEGA.Prodajna mreza rasprostranjena je u svim vecim gradovima Republike Srpske i Federacije BiH. Maloprodajni objekat TR. Dule Colorit se nalazi u ulici Neznanih junaka 4 u Bijeljini...

       

Brendovi koje mi zastupamo

 • candis

  Candis je osnovan 1969.godine. Zahvaljujući jasnom preduzetničkom razmišljanju postao je lider u oblasti dekorativne boje.

  www.candis.it
 • casati

  Fabrika boja Casati osnovana je 1935. godine sa sedištem u Veroni (IT). Lider na evropskom tržištu u proizvodnji i distribuciji disperzivnih boja, fasadnih materijala.

  www.casati.it
 • giorgiograesan

  1970. Giorgio je počeo sa stvaranjem inovativnih zidnih dekorativnih tehnika jarkih boja koje je kombinovao sa najsavremenijim marketinškim idejama i ostvario zavidan uspeh na svetskom tržištu boja.

  www.giorgiograesan.it
 • omega

  PENNELLIFICIO OMEGA SpA je vodeći proizvođač alata od 1946. godine, obuhvata kompletan asortiman visoko profesionalnih četaka i valjaka. OMEGA proizvodnja je poznata po velikom iskustvu u proizvodnji i po pažljivom odabiru sirovina. OMEGA brend je ukorenjen ne samo u Italiji već i širom sveta, čak i u onim zemljama u kojima postoje kvalifikovane domaće proizvodnje.

  www.omegabrush.com
 • jub boje

  Grupacija JUB je internacionalna kompanija koja danas obuhvata dvanaest zavisnih preduzeća i posluje u više od dvadeset tržišta u Evropi i šire. Danas JUB odlikuje moderna i automatizovana proizvodnja, visoka produktivnost, ekološka osviještenost i usmjerenost proizvodnje prema svim potrebnim certifikatima, moderna energetska uređenost, najmoderniji vlastiti razvoj proizvoda i informacijske tehnologije, najviši bonitetni stepen, visoki radni i socijalni standard zaposlenih. Čvrsto vjerujemo u saradnju i održivi razvoj.Politika okoliša, zdravlja i sigurnosti je sastavni dio poslovne politike i organizacijske kulture firme JUB. Kvalitet proizvoda i usluge te neprekidno poboljšavanje procesa su ključna strateška usmjerenja kompanije.

  www.jub.ba