VIDEO

VINTAGE

je dekorativna tehnika za enterijer iz porodice ATF italijanskog proizvodjača Candis. Proizvod je ekološki, vodoperiv, na vodenoj bazi, bez mirisa. VINTAGE prigušenim bojama, bez kontrasta i svojim sedefastim sjajem oplemeniće Vaše zidove. Ovaj proizvod napravljen je u osam različitih baza, koje se mogu koristiti samostalno, bez dodatnog toniranja, ili se ton može blago promeniti dodavanjem ½ tonera ATF.

EFFETTI

je dekorativna tehnika za enterijer iz porodice ATF italijanskog proizvodjača Candis. Proizvod je ekološki, vodoperiv, na vodenoj bazi, bez mirisa. Effeti je mat dekoraciju koja različitom kombinacijom boja, svetla i senki zadovoljava ukus svakog potrošača. Vašim zidovima će dati efekat trodimenzionalnosti.

SENTIERO

je dekorativna tehnika za enterijer iz porodice ATF italijanskog proizvodjača Candis. Proizvod je na vodenoj bazi, bez mirisa. Sentiero u potpunosti prati aktuelne trendove u dizajnu enterijera dajući Vašem prostoru multidimenzionalnost i eleganciju. Svojom strukturom i izgledom na zidovima neodoljivo podseća na uglačani kamen. Dostupan u razlićitim bojama koje možete izabrati iz ton karte.

NYLUM

Nova dekorativna tehnika za enterijer italijanskog proizvodjača Candis. Proizvod je ekološki, vodoperiv, bez mirisa. Nylum vašem prostoru pruža nezaboravan i prefinjen izgled. Candis sa Nylumom nudi dekorativni proizvod koji ide u korak sa modernim trendovima, kombinujući prirodne i tople boje. Uz malo napora i vremena vaši zidovi će dobiti sofisticiran i luksuzan izgled.

PASHMINA

Nova dekorativna tehnika za enterijer italijanskog proizvodjača Candis. Proizvod je ekološki, vodoperiv, bez mirisa. Pashmina će svojom jednostavnošću i mat efektom u Vaš dom uneti šarm i eleganciju.

 

LUMIR

je novi toner italijanskog proizvođača Candis. Dodavanjem u dekorativne materijale, Lumir im daje potpuno novu dimenziju. Sitne šljokice će Vašim zidovima dati novi prijatan izgled, sa metalik i hrom efektom.
Priprema materijala: U dekotrativniu tehniku ili boju za zid (dodaje se u drugu ruku) sipati toner Lumir i dobro promešati.

IRIDESCENTE

je dekorativna tehnika za enterijer iz porodice ATF italijanskog proizvodjača Candis. Proizvod je ekološki, vodoperiv, na vodenoj bazi, bez mirisa. Iridescente sa svojim metalik efektom Vam omogućava da pobegnete iz svakodnevene monotonije, dajući Vašem prostoru ekskluzivan, nezaboravan i moderan izgled. Zbog refleksije svetlosti i svetlih tonova Vaš prostor će biti još svetliji i udobniji.

PERLESCENTE

je dekorativna tehnika za enterijer iz porodice ATF italijanskog proizvodjača Candis. Proizvod je ekološki, vodoperiv, na vodenoj bazi, bez mirisa. Perlescente je premaz različitih boja, sa perla efektom. U zavisnosti od prelamanja svetlosti i ugla iz kojeg posmatrate imaćete utisak da vaš zid menja boju. Dostupan je u 36 različitih nijansi.

ETNIKA

je dekorativna tehnika za enterijer iz porodice ATF italijanskog proizvodjača Candis. Proizvod je ekološki, vodoperiv, na vodenoj bazi, bez mirisa. ETNIKA zbog metalik čestica igrom svetlosti i senki daće Vašim zidovima specifičan izgled svile. Meka i baršunasta na dodir. Dekoracija koja je nastala kao nastavak kolekcije Arabesque.

HOBLIO PERLE DI LUCE

je dekorativna tehnika za enterijer iz porodice ATF italijanskog proizvodjača Candis. Proizvod je ekološki, vodoperiv, na vodenoj bazi, bez mirisa. HOBLIO METTALIC PERLE DI LUCE sa dodatkom metalik čestica je dizajniran da Vašim zidovima pruži atraktivan i intrigantan izgled. Sačinjen od kvarcnog peska, igrom svetlosti i senke ovaj proizvod će Vašim zidovima dati efekat pustinjskih dina. Dostupan je u 24 različite nijanse.

HOBLIO

je dekorativna tehnika za enterijer iz porodice ATF italijanskog proizvodjača Candis. Proizvod je ekološki, vodoperiv, na vodenoj bazi, bez mirisa. HOBLIO je dizajniran da Vašim zidovima pruži atraktivan i intrigantan izgled. Sačinjen od kvarcnog peska, igrom svetlosti i senke ovaj proizvod će Vašim zidovima dati efekat pustinjskih dina. Dostupan je u 4 različite baze: mat, zlato, srebro, i metalik, koje se mogu samostalno koristiti ili uz dodatak tonera po Vašem izboru iz naše ton karte.

ARABESQUE

je dekorativna tehnika za enterijer iz porodice ATF italijanskog proizvođača Candis. Proizvod je ekološki, vodoperiv, na vodenoj bazi, bez mirisa. Arabesque na Vašim zidovima ostavlja delikatan svetlosno reflektujući efekat. Posmatrajući je iz različitih uglova, primetićete magičnu igru svetla i efekat poput jelenske kože.

ANTICHE TERRE FIORENTINE (L’ORIGINALE)

je dekorativna tehnika za enterijer iz porodice ATF italijanskog proizvođača Candis. Proizvod je ekološki, vodoperiv, na vodenoj bazi, bez mirisa. L’Original svojom jednostavnošću i mat efektom će u vaš dom uneti šarm i lepotu renesansnih italijanskih dvorova. Uz malo napora i vremena vaši zidovi će dobiti sofisticiran i luksuzan izgled. Dostupan je u 200 različitih tonova.