dekorativne
tehnike

Podaci o proizvodu HOBLIO PERLE DI LUCE

HOBLIO METALLIC PERLE DI LUCE– je dekorativna tehnika za enterijer iz porodice ATF italijanskog proizvodjača Candis. Proizvod je ekološki, vodoperiv, na vodenoj bazi, bez mirisa. HOBLIO METTALIC PERLE DI LUCE sa dodatkom metalik čestica je dizajniran da Vašim zidovima pruži atraktivan i intrigantan izgled. Sačinjen od kvarcnog peska, igrom svetlosti i senke ovaj proizvod će Vašim zidovima dati efekat pustinjskih dina. Dostupan je u 24 različite nijanse.

Set HOBLIO METALLIC PERLE DI LUCE sastoji se iz:

  • Podloge Casaviva (akrilna disperzija) u odgovarajućem tonu iz kataloga
  • Hoblio metallic baze od 2.5 l
  • Tonera Perle di luce u 6 različitih tonova (Oro, Arancio, Rosso, Verde, Blu, Viola)

Priprema materijala: u odgovarajuću HOBLIO METALLIC bazu od 2.5 l dodati izabrani toner iz kolekcije PERLA DI LUCE i dobro promešati mešačem do ujednačenja tona. Tako utonirana i izmešana dekoracija je spremna za nanošenje.

Način nanošenja: na izgletovane zidove potrebno je naneti akrilnu disperziju Casaviva u odgovarajućem tonu u dva namaza. Kada se disperzija dobro osuši, zid je spreman za nanošenje dekorativnog materijala. Poželjno je koristiti četku sa što dužom i gušćom dlakom. Sam postupak nanošenja se sastoji od nepravilnih pokreta šake , zavisno od vaše želje i ukusa.


Alat: četka


Razređivanje: spremno za upotrebu


Pokrivna moć: 20-25 m2/2.5 l


Pakovanje: 2.5 l


Video o primeni proizvoda HOBLIO PERLE DI LUCE