dekorativne
tehnike

Podaci o proizvodu NYLUM

Nova dekorativna tehnika za enterijer italijanskog proizvodjača Candis. Proizvod je ekološki, vodoperiv, bez mirisa. Nylum vašem prostoru pruža nezaboravan i prefinjen izgled. Candis sa Nylumom nudi dekorativni proizvod koji ide u korak sa modernim trendovima, kombinujući prirodne i tople boje. Uz malo napora i vremena vaši zidovi će dobiti sofisticiran i luksuzan izgled.

Set ATF Nylum sastoji se iz:

Podloge Casaviva (disperzija) u odgovarajućem tonu iz kataloga

  • ATF Nylum baze od 2.5 l
  • Tonera ATF
  • Tonera Nylum ORO

Priprema materijala: u ATF Nylum bazu od 2.5 l dodati toner i dobro promešati mešačem do ujednačenja tona. Tako utonirana i izmešana dekoracija je spremna za nanošenje.

Način nanošenja: na izgletovane zidove potrebno je naneti akrilnu disperziju Casaviva u odgovarajućem tonu u dva namaza. Kada se disperzija dobro osuši, zid je spreman za nanošenje dekorativnog materijala. Za nanošenje ovog materijala koristi se isključivo plastična hobla. Na hoblu staviti materijal i nanositi ga na više različitih mesta na zidu uz ostavljanje malih razmaka između. Nakon pređenih 1-3 m2 je hoblom blago prelaziti preko mesta na kojima je nanet materijal i sve spojiti u jednu celinu. Postupak ponoviti dva puta.


Alat: plastična hobla


Razređivanje: spremno za upotrebu


Pokrivna moć: 20-25 m2 /2.5 l


Pakovanje: 2.5 l


Video o primeni proizvoda NYLUM