dekorativne
tehnike

Podaci o proizvodu VINTAGE

VINTAGE – je dekorativna tehnika za enterijer iz porodice ATF italijanskog proizvodjača Candis. Proizvod je ekološki, vodoperiv, na vodenoj bazi, bez mirisa. VINTAGE prigušenim bojama, bez kontrasta i svojim sedefastim sjajem oplemeniće Vaše zidove. Ovaj proizvod napravljen je u osam različitih baza, koje se mogu koristiti samostalno, bez dodatnog toniranja, ili se ton može blago promeniti dodavanjem ½ tonera ATF.

Set VINTAGE sastoji se iz:

  • Podloge Casaviva (disperzija) u odgovarajućem tonu
  • Vintage baze od 2.5 l
  • Tonera ATF

Priprema materijala: u odgovarajuću Vintage bazu od 2.5 l dodati ½ izabranog tonera i dobro promešati mešačem do ujednačenja tona. Tako utonirana i izmešana dekoracija je spremna za nanošenje.

Način nanošenja: na izgletovane zidove potrebno je naneti akrilnu disperziju Casaviva u odgovarajućem tonu u dva namaza. Kada se disperzija dobro osuši, zid je spreman za nanošenje dekorativnog materijala. Poželjno je koristiti četku sa što dužom i gušćom dlakom i plastičnu špatolu, pri čemu se četka koristi za nanos materijala na zid, a plastična špatola za blago upeglavanje materijala. Sam postupak nanošenja se sastoji od nepravilnih pokreta šake , zavisno od vaše želje i ukusa. Kada zid matira, odnosno absorbuje materijal potrebno je plastičnom špatolom izvršiti peglanje zida nežnim pokretima.


Alat: četka i plastična špatola


Razređivanje: spremno za upotrebu


Pokrivna moć: 20-25 m2/2.5 l


Baze: Ambra, Bosco, Brezza, Corallo, Laguna, Pergamena, Rose, Vaniglia


Pakovanje: 2.5 l


Video o primeni proizvoda VINTAGE