dekorativne
tehnike

Podaci o proizvodu TRAVERTIN

TravertinO je dekoracija za zidove koja imitira prirodni kamen travertin. Odličnog je kvaliteta, otporan na sve vremenske uslove, namenjen je unutrašnjoj i spoljašnjoj upotrebi. Napravljen je od odabranih čestica mermernog praha, kreča i aditiva koji omogućavaju laku obradu. Ekološki materijal bez mirisa, izuzetno lak za održavanje, vodoperiv, nezapaljiv.

Travertino set sadrži:

Travertino bazu u prahu
Velaturu
ATF toner

Priprema materijala: Travertino prah razrediti sa vodom (5-7 l vode na 15 kg Travertina). Tako dobijena masa se nanosi na zidove. U Velaturu ubaciti ATF toner, po izboru iz kataloga.

Način nanošenja: Na izgletovane ili omalterisane zidove (u zavisnosti da li se radi unutra ili spolja) naneti kvarcnu podlogu, zatim naneti Travertino inox gletericom u debljini 1,5-2 mm. Kada se osuši, obraditi površinu izvlačenjem fuga i šara po Vašoj želji. Nakon 24 h kada se Travertino osuši, četkom ili rukavicom nanestite završni premaz Velaturu u tonu koji ste prethodno izabrali iz kataloga, a zatim isperite sunđerom, čime ćete dobiti svetlo tamne nijanse.


Alat: inox gleterica, četka i sunđer


Razređivanje: 5-7l vode na 15kg


Pokrivna moć: 8-10m2/15kg8-10m2/15kg


Pakovanje: 15kg